Vazeni pratele,
v ramci Ceskeho kulinarskeho tydna v Mutferter Haff vas jmenem tohoto socialniho zarizeni srdecne zveme na obed ci veceri.
Pozvete sve zahranicni pratele a kamarady a prijte ochutna nekterou z lahudek ceske kuchyne.
Kuchar Ondrej Trnecka z Noveho Jicina pro vas pripravil to nejlepsi z ceske kuchyne -
Montag, den 28/05/2018 :
Suppe: Hausgemachte Kartoffelsuppe mit Röstpilzen
Hauptspeise: 150g Rindfleisch-Rostbraten mit Schwarzbier-Soße, Zwiebel und Jasminreis
CZ- Originaltext
Polévka: Domácí bramboračka s restovanými pravými hříbky
Hlavní jídlo: 150g Hovězí roštěná s omáčkou z černého piva, cibulkou a jasmínovou rýží
Dienstag, den 29/05/2018 :
Suppe: Gulaschsuppe mit frischem Majoran
Hauptspeise: 150g Mährenspatz aus Schweinebauch mit Weißkraut und hausgemachten Kartoffelknödeln
CZ- Originaltext
Polévka: Gulášová polévka s čerstvou majoránkou
Hlavní jídlo: 150g Moravský vrabec z vepřového bůčku s cibulovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem
Mittwoch, den 30/05/2018 :
Suppe: Rindsuppe mit hausgemachten Nudeln, Röstgemüse und Leberklößchen
Hauptspeise: 150g Lendenbraten mit Rahmsoße, hausgemachter Karlsbadknödel, garniert mit Zitrone, Preiselbeere und Sahne
CZ- Originaltext
Polévka: Hovězí vývar s domácími nudlemi, restovanou zeleninou a játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo: 150g Svíčková pečeně, domácí karlovarský knedlík, citron, brusinky
Donnerstag, den 31/05/2018:
Suppe: Suppe: Hausgemachte Knoblauchsuppe mit gebackenem Käse-Toast
Hauptspeise: 300g Kartoffelknödel gefüllt mit Rauchfleisch, gedünstetes Rotkraut mit Zimt und Rotwein, garniert mit Rösti-Zwiebel
CZ- Originaltext
Polévka: Domácí česnečka s pečeným sýrovým toastem
Hlavní jídlo: 300g bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené červené zelí se skořicí a červeným vínem a restovanou cibulkou v sádle
Freitag, den 01/06/2018:
Suppe: Walachische Krautsuppe mit Sauerrahm
Hauptspeise: Gebraten Schweinekoteletts, geröstete Kartoffeln mit Zwiebel und Pilz-Soße
CZ- Originaltext
Polévka: Valašská kyselice se zakysanou smetanou
Hlavní jídlo: Pečená krkovička, restované brambory s cibulkou, hříbková omáčka
Rezervace mist :
276927-1
Adresa:
Brasserie Beim Pier, Mutferter Haff, 12, rue um Kinnert, L-5334 MoutfortZa poradatele srdecne zve
Jaroslav Dockal