28/05-01/06 2018 Cesky kulinarsky tyden v Mutferter Haff
Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Amsterodam | Eindhoven | Haag | Rotterdam | Utrecht
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: 28/05-01/06 2018 Cesky kulinarsky tyden v Mutferter Haff  (Přečteno 15776 krát)
jaro dockal



Karma: 6
Příspěvků: 98


« : Květen 23, 2018, 05:49:51 pm »

Vazeni pratele,

v ramci Ceskeho kulinarskeho tydna v Mutferter Haff vas jmenem tohoto socialniho zarizeni srdecne zveme na obed ci veceri.
Pozvete sve zahranicni pratele a kamarady a prijte ochutna nekterou z lahudek ceske kuchyne.

Kuchar Ondrej Trnecka z Noveho Jicina pro vas pripravil to nejlepsi z ceske kuchyne -



Montag, den 28/05/2018 :
Suppe: Hausgemachte Kartoffelsuppe mit Röstpilzen
Hauptspeise: 150g Rindfleisch-Rostbraten mit Schwarzbier-Soße, Zwiebel und Jasminreis

CZ- Originaltext
Polévka: Domácí bramboračka s restovanými pravými hříbky
Hlavní jídlo: 150g Hovězí roštěná s omáčkou z černého piva, cibulkou a jasmínovou rýží  


Dienstag, den 29/05/2018 :
Suppe: Gulaschsuppe mit frischem Majoran
Hauptspeise: 150g Mährenspatz aus Schweinebauch mit Weißkraut und hausgemachten Kartoffelknödeln

CZ- Originaltext
Polévka: Gulášová polévka s čerstvou majoránkou
Hlavní jídlo: 150g Moravský vrabec z vepřového bůčku s cibulovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem


Mittwoch, den 30/05/2018 :
Suppe: Rindsuppe mit hausgemachten Nudeln, Röstgemüse und Leberklößchen
Hauptspeise: 150g Lendenbraten mit Rahmsoße, hausgemachter Karlsbadknödel, garniert mit Zitrone, Preiselbeere und Sahne

CZ- Originaltext
Polévka: Hovězí vývar s domácími nudlemi, restovanou zeleninou  a játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo: 150g Svíčková pečeně, domácí karlovarský knedlík, citron, brusinky


Donnerstag, den 31/05/2018:
Suppe: Suppe: Hausgemachte Knoblauchsuppe mit gebackenem Käse-Toast
Hauptspeise: 300g Kartoffelknödel gefüllt mit Rauchfleisch, gedünstetes Rotkraut mit Zimt und Rotwein,  garniert mit Rösti-Zwiebel

CZ- Originaltext
Polévka: Domácí česnečka s pečeným sýrovým toastem
Hlavní jídlo: 300g bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené červené zelí se skořicí a červeným vínem a restovanou cibulkou v sádle


Freitag, den 01/06/2018:
Suppe: Walachische Krautsuppe mit Sauerrahm
Hauptspeise: Gebraten Schweinekoteletts, geröstete Kartoffeln mit Zwiebel und Pilz-Soße  

CZ- Originaltext
Polévka: Valašská kyselice se zakysanou smetanou
Hlavní jídlo: Pečená krkovička, restované brambory s cibulkou, hříbková omáčka


Rezervace mist : 276927-1
Adresa: Brasserie Beim Pier, Mutferter Haff, 12, rue um Kinnert, L-5334 Moutfort

Za poradatele srdecne zve

Jaroslav Dockal
« Poslední změna: Květen 23, 2018, 05:52:32 pm od jaro dockal » Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Netherlands.cz © 2024
O životě krajanů v Nizozemsku - Holandsku. Užitečné články a diskuze o životě, práci v Holandsku, ubytování, akcích nebo dovolené v Nizozemsku. Možnost organizování srazů nebo hledání spolujízdy z a do Nizozemska.

Odkazy | spolujizda | Autostop.sk | Autostop.pl | Zahnarzt München